Collectieve inkoopacties voor isolatiemateriaal en warmtepompen
Wilt u besparen op uw energierekening en stappen zetten naar een duurzamere toekomst? Doe dan mee met de collectieve inkoopacties voor isolatiemateriaal en warmtepompen.
Twee mannen die een warmtepomp installeren
 

De gemeente Geertruidenberg organiseert samen met het Regionaal Energieloket collectieve inkoopacties voor isolatiemaatregelen en warmtepompen. Het doel van deze acties is om u te ondersteunen bij het verduurzamen van uw woning en het verlagen van uw energierekening.

Maakt u gebruik van de collectieve inkoopacties, dan heeft dat voor u veel voordelen. Door gezamenlijk in te kopen zijn de voorwaarden goed en de prijzen scherp. De gemeente selecteert op basis van het advies van Regionaal Energieloket een betrouwbaar en deskundig installatiebedrijf. Dit bedrijf komt vrijblijvend bij u langs om een persoonlijke offerte op te stellen voor spouwmuurisolatie, gevelisolatie, dakisolatie, vloer-/bodemisolatie, zolderisolatie en/of glasisolatie of voor een hybride of elektrische warmtepomp. Daarna beslist u of u de offerte accepteert.

Geïnteresseerd? Medio augustus kunt u zich aanmelden voor de online informatieavonden.

  • De informatieavond voor de isolatieactie vindt plaats op 11 september om 19.30 uur
  • De Informatieavond voor de warmtepompactie vindt plaats op 18 september om 19.30 uur

Houd onze website en overige communicatiekanalen dus goed in de gaten! Heeft u vragen, neem dan contact op met de gemeente via duurzaamheid@geertruidenberg.nl of via 14-0162.